За Danonino

Скъпи родители,

Знаем, че ежедневието ви често е много забързано, затова вече над 50 години ние от Danonino създаваме продукти, специално разработени за вас, за вашите деца и за активния ви начин на живот.

Днес, всяка година повече от 61 милиона семейства в 38 страни по света се радват на нашите продукти. Горди сме с ролята, която имаме в ежедневието на всяко едно от тях, но също така сме наясно с отговорностите, които имаме.

Ние вярваме, че за да растат децата ни здрави и щастливи, те имат нужда от грижи, любов и отдаденост. Това е причината Danonino да се фокусира върху създаването на продукти, подходящи както за големите, така и за деца на възраст над 3 години. Този период е изключително важен за развитието на здрави кости, а също така е и времето, в което децата изграждат своите хранителни навици.

Достатъчното количество калций и витамин D като част от балансираното и разнообразно детско меню е изключително важно. Именно затова всички наши продукти съдържат тези два елемента, необходими за нормалния растеж и развитие на костите на децата.* Нещо повече, те са препоръчани и от Българската педиатрична асоциация.

Предоставяйки разнообразие от млечни продукти за нуждите на различните потребители, ние от Danonino предлагаме балансиран вариант за допълнения към хранителния режим на децата, но и се стараем да предизвикаме любопитството им да учат нови неща и да се развиват чрез редица иновативни инициативи, които реализираме.

Всичко това е част от нашата мисия като бранд – да бъдем ваш верен партньор във вълнуващото приключение да бъдеш родител и да даряваме голяма грижа, за малките деца.

*Danonino съдържа калций и витамин D, които са необходими за нормалния растеж и развитие на костите на децата. Консумирайте Danonino всеки ден като част от разнообразна и балансирана диета и здравословен начин на живот.